Sonic Witchcraft

Andrej

VROJU Life! – individualni “Sonic Witchcraft” tretmaji v živo!

No Comment

Vabljeni na VROJU Life!

KDAJ: na individualne termine se naročite osebno na: info@satoration.org
(število udeležencev tokratne serije je omejeno na 10, zato prosim za resnost prijave)
Med 19.4. in 30.4. bo vsak dan, razen vikendov, možen 1 termin ob 18h uri, izjemoma tudi ob kakšni drugi uri, po dogovoru z izvajalcem.
KJE: v studiu izvajalca, lokacijo v bližini Maribora boste prejeli preko elektronske pošte
CENA42 EUR za 90 min. tretmaja
KAKO: primerno je za vse zdrave (!) in mentalno močne posameznike, pridete udobno oblečeni, po možnosti s kakšno prevezo za oči ali spalnimi očali
ZAKAJ: tretmaji so namenjeni globoki sprostitvi in prehajanju v spremenjena stanja zavesti, udeleženci lahko po želji ali potrebi ozavestijo ali predelajo tudi kakšne težave ali travme, vendar to ni psihoterapevtski tretman, je umetniško-“šamanistična” izkušnja.
Možni so tudi globoki premiki in vizionarske izkušnje, kar pa je odvisno od senzibilnosti vsakega posameznika.
Izvajalec deluje na nivoju zvoka in vodenja izkušnje, na noben način ne “posega” v klienta na kakršnekoli “ezoterične” in “energetske” načine; poskrbi za varno in posvečeno okolje ter odpre pot za raziskovanje z zvokom in spremljevalnimi metodami.
Pon. 19.4. Prosto
Tor. 20.4. Zasedeno
Sre. 21.4. Prosto
Čet. 22.4. Zasedeno
Pet. 23.4. Zasedeno
Pon. 26.4. Zasedeno
Tor. 27.4. Prosto
Sre. 28.4. Prosto
Čet. 29.4. Zasedeno
Pet. 30.4. Prosto

 

VEČ INFORMACIJ:
“VROJU Life” je vodena individualna seansa z zvokom in dihom, ki jo izvaja Andrej Hrvatin – Nimetu, glasbenik, oblikovalec zvoka in raziskovalec spremenjenih stanj zavesti, s pomočjo dihalnih vaj, meditacije in drugih metod.
Gre za posebne vrste “individualni” koncert z možnimi terapevtskimi učinki ter vodenimi dihalnimi vajami.
Udeleženec leži na masažni mizi, obdan z zvokom, izvajalec pa poleg elektro-akustične podlage igra še v živo in vmes vodi sekvence dihalnih vaj.
Inštrumenti, ki jih uporabim, so razne piščali, chakapa, shakerji, glas in šamanski boben.
Zvočna osnova je album “VROJU”, ki se predvaja na visoko-kakovostnem audio sistemu in dodatno akustično izvaja v celoti.
Metodo, ki jo uporabljam sem poimenoval “Sonic Witchcraft” – zvočno čarovništvo, kar pomeni, da zvok uporabljam s posebno namero in namenom zbujanja specifičnih efektov, s pomočjo katerih se sam in poslušalec lahko premakneva onkraj običajne zaznave realnosti, v polje, kjer se lahko marsikaj razreši na posebne, kreativne in ne-linearne načine.
—————————-
Več informacij o albumu VROJU:
—————————-
Mnenja kolegov iz tujine:
“Listening to the music with eyes closed while laying on the floor allowed me to not only relax, both physically and mentally, it also helped produce internal visual imagery similar to the imagery I experience when doing shamanic journeying. After my body was relaxed and my mind fully immersed in the music, the initial visual flashes merged into a continuous narrative performed by familiar and alien forces. Like in a hero’s journey, I came back, somewhat changed. To me ‘Vroju’ said: all is harmony, but only if you can learn to move between the darkness and the light with more fluency, more flow.”
~ Krisztián Hofstädter (researcher in brain-computer music interfacing with meditation)
————————
“Slovenian master percussionist and multi-instrumentalist Andrej Hrvatin (Nimetu) has created an amazingly unique and deeply powerful album designed for explorers of expanded states of consciousness.
“Vroju” was directly inspired by Andrej’s psychedelic experiences and much of the album was created under the guidance of his non-physical helpers, guides and allies.
I was honored when Andrej asked me to listen to early mixes of these incredible tracks and I’m excited that it is now available to listeners and psychonauts of various kinds!
“Vroju” is perfect for various types of breathwork, meditation practices and enthogenic exploration, and I highly encourage you to give this special album a ‘field test’ with your favorite practices.
Andrej tells about the making of “Vroju” in this great video so please check it out here: https://www.youtube.com/watch?v=oknsHdPx8uw ”
Byron Metcalf, award-winning drummer, percussionist and transpersonal guide.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *