Sonic Witchcraft

Nimetu: Antidepressant – brezplačna predstavitev metode

No Comment

Vabljeni na brezplačno (tudi brez “prostovoljnih prispevkov”) predstavitev eksperimentalne metode za odpravo ali lajšanje depresije ter sorodnih motenj.

KJE – Holistični center Moč srca v Mariboru, Vetrinjska 12

KDAJ – v nedeljo 3.12. od 14:00 do 18:00 (okvirno)

Prijave obvezne, ker je število mest omejeno na 10!

Predstavitev bo praktične narave – potrebujete podlogo za ležanje (“joga mat”). kakšno flaško vode, udobna oblačila (nekaj je gibalnega) in po želji brisačo!

Ne gre za nikakršno (kvazi) psihološko svetovanje ali za prodajanje kakšne komercialne metode, za katero je treba kasneje karkoli odšteti ali kupovati pripomočke, delavnice in podobno!

Prav tako nima nobenega ideološkega ali religioznega predznaka. Nekatere vaje sicer izvirajo iz jogijskih, Qi Gong in Bön Budističnih tradicij ali imajo pridih iracionalnosti šamanskih pristopov – a ni treba ničesar verjeti in nič ni predstavljeno na dogmatičen način – gre za jasne in preproste rutine, ki dejansko vplivajo na fiziološke procese v telesu in preko tega tudi na psiho. Vaje delujejo onkraj prepričanj in emocij! Vsak jih lahko nato vsakodnevno izvaja sam, brez vsakršnih stroškov! Vse kar potrebujete je lastna iniciativa!

Nobenega “catcha” ni – zgolj želja predstaviti en poseben kompakten sistem vaj in pristopov ter preveriti splošno učinkovitost tega pri različnih ljudeh.

Vse kar pričakujem od vas, je kakšna povratna informacija kasneje.

Gre za sklop vaj, ki sem jih skozi več let eksperimentiranja prepoznal za zelo učinkovite, nekatere (hladni tuši) pa so se pojavile v zadnjih mesecih in so dodale “piko na I” celotni zadevi, kar je sprožilo idejo, da tole predstavim še komu drugemu.

Predstavitev bo obsegala tudi praktično izvedbo celotnega seta vaj za “dnevno rutino” ter enourno dihalno-zvočno “potovanje”!

Če vas zanima – informacije in prijave na: info@satoration.org

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *