Sonic Witchcraft

Bobnarsko potovanje – vpis v redno vadbo tolkal

No Comment

SEPTEMBRA VPISUJEMO V ZAČETNO SKUPINO BOBNANJA!

NOVI ČLANI SE NAM LAHKO PRIDRUŽITE VSAK TOREK ob 19:00 v VETRINJSKEM DVORU še ves september!

Nadaljevalna skupina ima redno vadbo ob 20:00!

Vadba bo potekala vse šolsko leto do konca junija, pod vodstvom glasbenika in oblikovalca zvoka Andreja Hrvatina.

Na delavnici se bomo spoznali z raznolikimi tolkali sveta, na katerih bomo predstavili različne načine in tehnike igranja ter posebne učinke skupinskega bobnanja.

Na vsaki delavnici bo prvi del delavnice namenjen raziskovanju tehnik na različnih inštrumentih in učenju določenih ritmičnih vzorcev in vaj, v zaključnem delu pa bomo izvedli “bobnarski krog” – posebno sprostitveno obliko daljšega prostega skupinskega igranja, ki je namenjena “potovanju” uma in globoki psiho-fizični sprostitvi s pomočjo tolkal.

Delavnica je primerna za vse starostne skupine, ker se nivo igranja prilagodi vsakemu posamezniku. Zanimiva bo tudi za tiste, ki jih zanima šamansko bobnanje / potovanje in bobnarski trans.

Igranje na te bobne ima namreč tudi posebne sprostitvene učinke, omogoča intuitivna “potovanja vase” , izboljšuje motoriko, kompleksnejše tehnike in ritmične vaje pa se lahko prenesejo tudi na druga tolkala in inštrumente! Vabljeni k razmigavanju uma in telesa! Za inštrumente bo poskrbljeno! Zaželjeno pa je, da s seboj prinesete svoje tolkalo.

Za več informacij pišite na:
info@satoration.org

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *