Sonic Witchcraft

Bobnarsko potovanje v Centru Premik v Ljubljani – Zaključek

No Comment

Posebna redna tedenska vadba raznolikih tolkal sveta in “bobnarski krog”

ZAKLJUČNA DELAVNICA SEZONE REDNE VADBE VSAKIH 14 dni , v SOBOTO 03.06. ob 18:00 v Centru Premik v Ljubljani – http://www.premik.si !

Vadba je potekala vse šolsko leto do konca junija, pod vodstvom glasbenika in oblikovalca zvoka Andreja Hrvatina.

Na delavnici smo se spoznali z raznolikimi tolkali sveta, na katerih smo predstavili različne načine in tehnike igranja ter posebne učinke skupinskega bobnanja.

Na vsaki delavnici je bila prva ura delavnice namenjena raziskovanju tehnik na različnih inštrumentih in učenju določenih ritmičnih vzorcev in vaj, v zaključnem delu pa smo izvedli “bobnarski krog” – posebno sprostitveno obliko daljšega prostega skupinskega igranja, ki je namenjena “potovanju” uma in globoki psiho-fizični sprostitvi s pomočjo tolkal.

Delavnica je primerna za vse starostne skupine, ker se nivo igranja prilagodi vsakemu posamezniku. Zanimiva je tudi za tiste, ki jih zanima šamansko bobnanje / potovanje in bobnarski trans.

Igranje na te bobne ima namreč tudi posebne sprostitvene učinke, omogoča intuitivna “potovanja vase” , izboljšuje motoriko, kompleksnejše tehnike in ritmične vaje pa se lahko prenesejo tudi na druga tolkala in inštrumente! Vabljeni k razmigavanju uma in telesa!

Za inštrumente bo poskrbljeno! Zaželjeno pa je, da s seboj prinesete svoje tolkalo.

Za več informacij pišite na:

info@satoration.org

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *